Het is erg leuk en leerzaam  om door middel van een wandeling op onze mooie buitenplaats , kennis te maken met de Alpaca's . De ULTIEME ervaring!!

U wordt ontvangen in onze oude  cultuurhistorische Zeeuwse boerenschuur . In het bezoekerscentrum  wordt u eerst ontvangen en krijgt u uitgebreid uitleg over de dieren en hun herkomst( kan op woe en zat ook na afloop v d wandeling zijn )  en daarna gaat de Alpacawandeling van start. Na afloop koffie, thee of limonade. Totaalduur van het arragement  1,5  uur.

Kosten: € 20,- per persoon. ( minimaal 4 personen ) Tot drie personen is het 25,- p. p  of aansluiten bij een andere groep. Soms  wandelt u met uw eigen Alpaca of bij grotere groepen 1 Alpaca op twee personen.   Voor Alpacawandelingen wel reserveren en betalen dmv betaalverzoek   .Op woensdag en zaterdag kunt u zowiezo reserveren  voor een wandeling om 12: 00 uur . Graag enige dagen of meer van te voren . Beperkte plaatsen! Graag een kwartier voor aanvang aanwezig zijn. Op andere dagen ook mogelijk vanaf 4 personen bij uitzondering maar woensdag en zaterdag heeft de voorkeur en dan is het ook erg gezellig hier!. Graag sms sturen voor reservering .

Locatie : 

Kievitsweg 2 in Kerkwerve tegenover Vleesboerderij Boot . 6 km van Zierikee