Wij verzorgen rondleidingen op de Alpaca en Falabellaranch .Dit is erg leuk en leerzaam! 

U wordt ontvangen in  het bezoekerscentrum van onze oude cultuurhistorische Zeeuwse boerderij .

Na een uitleg over de bijzondere dierenrassen  wordt u rondgeleid op de ranch . We laten u de Alpaca's en Falabella's  zien en u mag ondertussen zoveel vragen stellen als u wilt. 

De kinderen kunnen na de rondleiding   een workshop volgen met Alpacawol. Na afloop kunt u een lekker kopje koffie nemen of thee en ranja voor de kids. Daarna kunt u lekker snuffelen in ons Alpacawinkeltje tussen de Inkari  alpacaknuffels en leuke aansichtskaarten Smile Bij regen of slecht weer staan de dieren op stal en kunnen dus droog bezichtigd worden. 

 

Fuhrungen auf unsere Ranch mit Erzahlung , caffee oder thee . Auch in Deutsch 

kosten rondleiding / Kosten Fuhrung: 

 

Kinderen t/m 2  jaar gratis 

Kinderen  van 3 t/m 10 jaar € 5,-  met zeer leuke  wolworkshop!

Volwassenen/ Erwachsenen  € 6,-

Reserveren hiervoor is niet nodig. 

Openingstijden : zaterdag en woensdag van 13:00 t/m 17:00 uur voor rondleidingen , alpacagolf ,groepsuitjes ,bedrijfsuitjes enj kinderfeestjes .Voor grote groepen ook op andere dagen te reserveren.Alleen voor  Alpacawandelingen gelieve eerst te reserveren. Dit kan op desbetreffende dagen om 12:00 uur of v a 4 personen op andere dagen .Maar woensdag en zaterdag heeft de voorkeur en dan is het ook heel gezellig hier!

 

We zijn open voor rondleidingen  van 13 april tot en met laatste weekend oktober  en op afspraak buiten het seizoen..  Voor Boerengolf tussen de dieren en Alpaca wandelingen graag reserveren.: 06-42953076 per Whats app bij voorkeur .

Let op : 2 november gesloten!!

Mensen met vouchers kunnen op afspraak komen op woensdag , zaterdag en zondag v a 14;00 uur  

Mail naar rzadkiewa-arabians@planet.nl of bel of Whats app meer info. IMG_3681.JPG

 

Overige tijden op afspraak.