Wij verzorgen rondleidingen op de Alpaca en Falabellaranch .Dit is erg leuk en leerzaam! ( vanaf 23 mei ) 

U wordt ontvangen in  het bezoekerscentrum van onze oude cultuurhistorische Zeeuwse boerderij .

Na een uitleg over de bijzondere dierenrassen  wordt u rondgeleid op de ranch . We laten u de Alpaca's en Falabella's  zien en u mag ondertussen zoveel vragen stellen als u wilt. 

De kinderen kunnen na de rondleiding   een workshop volgen met Alpacawol. Na afloop kunt u een lekker kopje koffie nemen of thee en ranja voor de kids. Daarna kunt u lekker snuffelen in ons Alpacawinkeltje tussen de Inkari  alpacaknuffels en leuke aansichtskaarten Smile Bij regen of slecht weer staan de dieren op stal en kunnen dus droog bezichtigd worden. 

 

Fuhrungen auf unsere Ranch mit Erzahlung , caffee oder thee . Auch in Deutsch 

kosten rondleiding / Kosten Fuhrung: 

 

Kinderen t/m 2  jaar gratis 

Kinderen  van 3 t/m 10 jaar € 5,--  met zeer leuke  wolworkshop!

Volwassenen/ Erwachsenen  €7,50

 

Openingstijden vanaf de voorjaarsvakantie 23 mei  :Alleen op zaterdag  van 13:00 t/m 17:00 uur .Voor grote groepen ook op andere dagen te reserveren. Voor Alpacawandelingen gelieve eerst te reserveren. 

 

We zijn open voor rondleidingen  van 23 mei  tot en met 15  december  en op afspraak buiten het seizoen.Voor Boerengolf tussen de dieren en Alpaca wandelingen graag reserveren Dit kan het hele jaar door.: 06-42953076 per Whats app bij voorkeur .

Buiten het seizoen( december t/m half mei) . Meet & Feed tussen de Alpaca's € 12,50 ( alleen op reservering vanaf 4 personen.)

Mensen met vouchers kunnen op afspraak komen op woensdag , zaterdag en zondag v a 14;00 uur  

 Bel of Whats app voor  meer info. Telnr 06-42953076IMG_3681.JPG

 

Overige tijden op afspraak.