Update openingstijden:

Vanaf 8 mei is het golfarrangement  en de Meet & Feed weer mogelijk op woensdag, donderdag en zaterdag vanaf 12:30 uur .

Voor de Experience ( o.a  de Alpaca wandeling) kunt u reserveren op woensdag en zaterdag.  Zie ook de subrubriek Experience voor meer info .

Meet & Feed oftewel een kort bezoek aan de farm is mogelijk op woensdag, donderdag  en zaterdag 

Reserveren? : Stuur een  Whats app bericht naar Telnr: 0031-(0)6-42953076.  Heeft u geen Whats app dan een SMS bericht . Geen telefoontjes  of Emails aub!

-Alpacagolf

Op de Ranch  kunt u een partij boerengolf spelen tussen de Alpaca's en Falabella's  op onze prachtige 10 holes golfbaan.

Dit volgens de spelregels van het boerengolf systeem Dit spel is competief en kan vanaf 2 personen tot veel grotere  groepen van Bedrijven en verenigingen  gespeeld worden. Zelfs met de huidige corona maatregelen met afstand houden van 1,5 meter is dit bij ons veilig te doen! Het perfecte familieuitje! Nu in combinatie met meet en feed voor een aktieprijs.( niet meer los te boeken!)

- Meet en Feed ( Voed en Ontmoet)

U kunt ook meedoen aan een Meet & Feed oftewel voed  en ontmoet de grote kudde Alpaca's!. Dit arrangement is incl workshoppakket met alpacawol voor kinderen en koffie, thee of limonade . De Meet en Feed kost €10,00 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen van 3 t/m 10 jaar ( t/m 2 jaar gratis). Melden in het bezoekerscentrum bij aankomst.Wel van te voren reserveren via sms bericht of whats app !

 

- Arrangement Alpacagolf & Meet en Feed.  Speciale Aktieprijs!!

Na een stevig uur golf spelen gaat u met een beker voer naar de diverse weides en ontmoet u onze grote kudde Alpaca's en Falabella minipaardjes.. Ook incl. koffie, thee of limonade en crea workshop voor de kids .Kinderen tot 3 jaar gratis. Aankomst 15 min voor de gereserveerde tijd ivm uitleg. Aktieprijs van €25,- voor €12,95!

-The Experience - De ultieme belevenis met Alpaca's!!  oa een Alpaca wandeling! Lees alles hierover op de pagina hiernaast.( De Experience)